Make your own free website on Tripod.com

Рецензии на музички софтвер

Steinberg Cubase SX2 [11 јануари 2004]

Ableton Live 3 [3 јануари 2004]

Silverspike Reveb.It [19 декември 2003]

TL Audio EQ1 [27 ноември 2003]

Antares Kantos [09 ноември 2003]

Native Instruments FM7 [20 август 2003]

Native Instruments Absynth 2 [14 август 2003]

Propellehead Reason v2.5 [30 јуни 2003]

Native Instruments Pro-53 [4 јуни 2003]

Native Instruments Reaktor 4 [28 мај 2003]

Вовед во психоакустиката (Еxciters) [24 јануари 2003]

CD жаргоните објаснети одблиску [4 декември 2002]

Ableton Live 1.5

Windows || изборот кој е најдобар е тежок

Концептот на Reason

Native Instruments Battery v1.0

Propellerhead Reason 2

Antares Auto-Tune 3

Историја на Аудио дискот

Логички поглед на Cubase SX

Историја на комјутерската музика

MIDI контролери или MIDI кутија - направи сам

Propellerhed Reason v1.0

Ретроспектива

Propellerhead Recycle! 2

GRM Tools v2.0

Ефекти за вокали

Waldorf Attack

©Packi 2003 packi@freemail.com.mk