Make your own free website on Tripod.com
logo

Упатства
Рецензии

[новост]
Некои корисни трикови

17 финти како да ги користите ефектите во миксот

Windows 98&ME трикови и финти

Мастеринг за почетници

14 финти за reverb

16 финти за компресирање

Основен опис на ефектот: Compressor

Основен опис на ефектот: Delay by Ненад Плазибат

Основен опис на ефектот: Reverb

[новост]
Steinberg Cubase SX 2

[новост]
Ableton Live 3

[новост]
Silverspike Reverb.It

TL Audio EQ1

Antares Kantos

Native Instruments FM7

Native Instruments Absynth 2

Propellehead Reason v2.5

Native Instruments Pro-53

Native Instruments Reaktor 4

Вести!!!

LinPlug Albino 2 [9 март 2004]
Тие што подолго го следат пазарот на софтверски инструменти сигурно се сеќаваат на Albino 1 одличен VSTi кој беше потпомогнат од Rob Papen еден од најпознатите sound дизајнери денес. Па по огромниот успех со Albino 1 еве ја конечно и верзијата 2. Прочитајте на http://www.linplug.com/index.htm

reFX Vanguard v1.03 [9 март 2004]
Сигурно ти што прават електронска музика некогас го имаат слушнато звукот кој го даваат Virus синтисајзерите. Премногу добро иако до сега не сум сретнал некоја реинкарнација на тие звуци но ова од reFX е извонредно. Немам зборови можете сами да се уверите на http://www.refx.net/

Steinberg [9 март 2004]
Hypersonic е нешто што последно искочи од Steinberg. Од првата верзија сега е надограден во верзија 1.1, со додадени некои нови интересни можности и како по обичај поправка на некои грешки на инструментот. Повеќе на http://www.steinberg.net/en/support/

Native Instruments Kontakt v1.5.2 [9 март 2004]
NI го надоградија својот одличен семплер, ако не и најдобар моментално. Повеќе на http://www.nativeinstruments.de/index.php?kontaktupdates_us

NAMM [28 јануари 2004]
Zero-G Leon & Lola http://www.vocaloid.com/
Morphology http://www.zero-g.co.uk/index.cfm?articleid=787

Архива на вести >>>


Повеќе за мене на http://perso.wanadoo.fr/zoopaloop/packi.htm

Форум
Наскоро нов многу подобар форум- Пацки

©Packi 2004 packi@freemail.com.mk